вторник, 27 декември 2011 г.

Списание DealHunter


Да, правилно прочетохте. Съвсем скоро груповото пазаруване в България ще се сдобие със собствено списание. Списание DealHunter – звучи яко, нали?
През изминалите няколко месеца блогът се радваше на все повече и повече читатели. Човекът зад блога се радваше дори и повече. ;-)
Е, DealHunter вече не е само един човек, а цял екип от млади, ентусиазирани, леко щури и много пазаруващи хора. Вие също сте DealHunter-и – поопознахме се през последните няколко месеца и знам, че сте от онези хора, които не спират да търсят. И знам, че ще се разбираме много добре. 

Списание DealHunter


Списание DealHunter
Ще се срещаме веднъж в месеца. Офлайн. DealHunter ще е във вашите ръце. Буквално. Четенето на блог е безплатно. Списание DealHunter също. Нека оставим харченето на пари за купуване на ваучери. ;-)

В списанието ще откривате много полезна и забавно поднесена информация, свързана с промените, настъпващи в груповото пазаруване в България и по света. Предвидили сме и рубрика за хора със собствен бизнес - как да използват сайтовете за групово пазаруване, за да си направят наистина ефективна реклама. Разбира се, във всеки брой ще откривате много информация и съвети за начините за максимално изгодно пазаруване, които да можете да прилагате като клиенти. Класации, тестове, читателски истории и още много неща ще можете да прочетете в списанието. Скоро.

Всеки брой ще има справочна част, в която ще поместваме всички активни сайтове за групово пазаруване и агрегатори. Нека представителите на сайтовете и агрегаторите да пишат на info@dealhunter.bg , за да сме сигурни, че никой не е пренебрегнат.

Надяваме се, че се развълнувахте от новината поне наполовина, колкото се вълнува екипът на списание DealHunter. Това, което можем да обещаем е, че тонът на блога ще бъде запазен. И много, ама много ще се забавляваме. I think this is the beginning of a beautiful friendship.

До нови срещи. В реалния свят.

DealHunter

Няма коментари:

Публикуване на коментар