петък, 26 август 2011 г.

Къде са класиките?

Вечно търсещата ми дийлхънтърска душа отново откри съществен пропуск в предложенията за групово пазаруване. Последното ми размахване на пръст, че няма оферти за китайски ресторанти, все още не е стигнало до своя хепи енд. Да видим дали днешните ми открития ще имат по-голям успех.

Става дума за класики. Изтънчени менюта, които винаги са намирали своето място на масите ни. И в сърцата ни. :-) 


Снимка: Интернет



Баничка с боза
Бабите ни едно време само мъфини са закусвали. С фреш. LivingSocial могат да пускат оферти за баница (не мога да намеря линка), а българските сайтове за групово пазаруване – не.
Малко ли са фурните и кварталните баничарници? Те ли не искат да пуснат оферта или сайтовете се дърпат? Или отново ставаме жертва на приказките колко вредно е да се ядат банички. Къпкейковете и бургерите са полезни, нали? 

Тройка кебапчета с гарнитура
И аз, като теб, без червен хайвер на масата не сядам. 
От време на време, признавам, закопнявам за нещо по- така. Колкото повече се прехласваме по селъри и джинджър, толкова по-бързо забравяме за кебапчетата. Може би ще е така, докато не им се сложи някое по-засукано име и на тях. Да напишеш „кебапче” в заглавието на оферта явно е някак непрестижно. А ние толкова да ги обичаме. И са ни вкусни. Нищо, че за направата им не е пострадало нито едно животно. Тъкмо са подходящи и за вегетарианци.



Шкембе чорба и бира
Не ме разбирай погрешно – панираните филенца с чаша вино са хубаво нещо. Не виждам, обаче, как ще ми избистрят главата след тежка вечер. 
Представям си хора с по десетина ваучера за бира и шкембе в джоба. Ей така, за всеки случай. Защото махмурлукът е подляр и трябва да се реагира светкавично. 
А дори да не си изправен пред последиците на вчерашните си деяния, комбинацията бира/шкембе си остава абсолютна класика. Подходяща и за Вашия специален ден.



Оферта оферта избива

Може би от сайтовете за групово пазаруване са се загрижили за фигурите ни. Ние ще им кажем да не се притесняват. Нали пускат и толкова много оферти за добрия ни външен вид. Ще си купим ваучер я за отслабваща процедура, антицелулитно масажче или за детоксикация. И ще го караме по-весело.


Благодаря за вниманието! :-)


Няма коментари:

Публикуване на коментар